Op onze peuterspeelgroep wordt ter voorbereiding op de basisschool gewerkt met een kiesbord. Hierop zien de kinderen steeds een aantal activiteiten waar ze -aan de hand van hun eigen plaatje- kiezen wat ze gaan doen. Deze activiteiten zijn passend binnen het thema waar in de hele onderbouw aan wordt gewerkt.

Voor de oudste peuters en voor de kleuters hebben we een kast met spelletjes en activiteiten die geschikt zijn voor de oudste peuters en de kleuters. Als de jongste kinderen slapen, is er voor de oudste peuters de mogelijkheid om samen met de pedagogisch medewerkers iets te kiezen uit deze kast.

Buiten spelen

Tijdens het buiten spelen is er altijd ruimte voor vrij spel. Ook organiseren we buiten verschillende bewegingsactiviteiten. Op ons plein hebben we een zandbak, glijbaan, huisje, een moestuinbak en een heleboel fietsjes.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 12:45 uur of tot 14.00 uur.

Inschrijven

Kijk op Inschrijven voor het online inschrijfformulier.

Naar inschrijven

Tarieven

Klik hier voor de actuele tarieven van onze kinderopvang.

Vragen?

Heeft u vragen over de kinderopvang van de Bongerd dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0571-291614.

Intake en wennen

Voordat uw kind start op de kinderopvang vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek krijgt u nog aanvullende informatie over de opvang en vullen we samen een formulier in over uw kind. Daarnaast wordt er een afspraak gemaakt voor 1 a 2 wenmomenten.